Om ‘Plagiat Tjek’

 

Hvad er ‘Plagiat Tjek’ og hvordan virker det?

Plagiattjek.dk er en hjemmeside hvor du kan tjekke din egen eller andres tekster for plagiat. Plagiattjek.dk fungerer ved, at vi analyserer din tekst i forhold til, hvad der allerede ligger på nettet. Dvs. at vi sammenligner sætningerne i din tekst med det som allerede er tilgængeligt. Hvis sætningen kommer ud som at være næsten identisk, vil den blive markeret med rød. Du har herefter mulighed for, at trykke på teksten og finde ud af hvor der kan være mulig plagiat.

 

Hvem kan bruge ‘Plagiat Tjek’?

Plagiattjek.dk er lavet til dig som ønsker at få tjekket din egen eller andres tekster for plagiat. Det kan være elever i folkeskolen, studerende eller sågar lærer. I alle skal være velkommen til at bruge vores service helt kvit og frit.

 

Hvem står bag ‘Plagiat Tjek’?

Plagiattjek.dk blev er udviklet af AppMent.

Dette er en hjemmeside hvor du kan tjekke din tekst eller opgave for dansk plagiat. Siden sammenligner din tekst med lignende tekster på nettet og undersøger hvor mange af dine sætninger der allerede eksisterer på nettet. Ud fra dette beregner den hvor mange % af din opgave der er dansk plagiat (tjek plagiat). Plagiattjek.dk er en gratis og nem måde at tjekke din tekst for plagiat. Dette er en hjemmeside hvor du kan tjekke din tekst eller opgave for dansk plagiat. Siden sammenligner din tekst med lignende tekster på nettet og undersøger hvor mange af dine sætninger der allerede eksisterer på nettet. Ud fra dette beregner den hvor mange % af din opgave der er plagiat. Plagiattjek.dk er en gratis og nem måde at tjekke din tekst for plagiat.